Faʻalagolago ia Saina, ua fuafua Initia e faʻalautele pili ole la?

O oloa mai fafo ua pa'u i le 77 pasene
I le avea ai ma lona lua o le tamaoaiga tele, o Saina o se vaega taua tele o le lalolagi alamanuia filifili, o lea o oloa Initia e faalagolago tele ia Saina, aemaise lava i le vaega taua o le malosi fou - o mea e fesoʻotaʻi i le malosi o le la, o Initia foi e faʻalagolago ia Saina.I le tausaga faʻaletupe talu ai (2019-20), Saina na maua le 79.5% o le maketi Initia.Peita'i, o le fa'aulufaleina mai e Initia o sela ma modules na pa'u i le kuata muamua, e ono feso'ota'i atu i le fa'atupula'ia o totogi mo vaega o le la mai Saina.

E tusa ai ma le cable.com i le aso 21 o Iuni, o faʻamaumauga lata mai o fefaʻatauaʻiga o loʻo faʻaalia ai I le kuata muamua o lenei tausaga, o oloa faʻaulufale mai a Initia o sela sola ma modules e naʻo le $ 151 miliona, ma paʻu 77% i lea tausaga ma lea tausaga.E ui lava i lea, o loʻo tumau pea Saina i le pito i luga mo le sola cell ma module faʻaulufale mai, ma le 79 pasene o maketi.O le lipoti na oʻo mai ina ua maeʻa ona tuʻuina atu e Wood Mackenzie se lipoti e faʻapea o le faʻalagolago o sapalai i fafo o Initia e "faʻavaivaia" ai le pisinisi a le la i le lotoifale, ona o le 80% o le la o loʻo faʻalagolago i masini photovoltaic mai fafo mai Saina ma le le lava o tagata faigaluega.

E taua le taʻua i le 2018, na filifili Initia e totogi totogifuapauina faaopoopo mo le sola cell ma module oloa mai Saina, Malaysia ma isi atunuu, lea o le a faaiuina ia Iulai i lenei tausaga.Ae ui i lea, i se taumafaiga e tuʻuina atu i ana gaosiga o le la se tulaga faʻatauva, na fautuaina ai e Initia ia Iuni e faʻalautele totogi mo ia oloa mai atunuu e pei o Saina, uaea Lipoti.

E le gata i lea, o loʻo fuafua Initia e tuʻuina atu tau faʻaopoopo i luga o le 200 oloa mai Saina ma isi itulagi, ma faʻataunuʻuina le sili atu o siaki lelei i luga o isi oloa 100, faʻasalalau mai fafo na lipotia ia Iuni 19. O loʻo fuʻa le tamaoaiga o Initia, ma o le maualuga o tau o oloa mai fafo e mafai ona faʻateleina ai le faʻaosoina. sii i luga tau i le lotoifale, ma tuu ai se avega mamafa tau tupe i tagata faatau i le lotoifale. (Source: Jinshi Data)


Taimi meli: Mati-30-2022